Skip to content Skip to footer
0 items - $0.00 0

Termeni și Condiții

Introducere

 1. Date Administrator:
  – Nume: ENTERTAINMENT VISION SRL
  – CUI: 30661551
  – Nr. Registrul Comertului: J40/10523/2012
  – Adresa:  Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu nr. 7, Corp E, Parter, Biroul e3, Sector 6
  – E-mail: contact@rematch.ro
 2. Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.deltapeleti.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor
Continutul si designul site-ului apartin ENTERTAINMENT VISION SRL   si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea ENTERTAINMENT VISION SRL .

ENTERTAINMENT VISION SRL   poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

ENTERTAINMENT VISION SRL  nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. ENTERTAINMENT VISION SRL   nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi
In cazul in care ENTERTAINMENT VISION SRL   considera o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge comanda fara nici o instiintare a utilizatorului.

 

Dispozitii generale
Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document. ENTERTAINMENT VISION SRL  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

Retur

Daca aveti o problema cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvata de catre Departamentul Tehnic sau de catre Departamentul Vanzari, aveti posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este apelarea numarului de telefon: 07

In termen de 3 zile lucratoare o sa primiti un mail cu instructiunile de returnare.

Politica de Anulare

ENTERTAINMENT VISION SRL  poate anula orice comanda plasata de dumneavoastra, cu notificarea concomitenta sau ulterioara, fara ca o astfel de anulare sa atraga raspunderea sau obligatia noastra la suportarea oricaror prejudicii, in urmatoarele cazuri:

 • neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului dumneavoastra;
 • invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de Societate;
 • datele furnizate de catre dumneavoastra sunt incomplete sau incorecte;

ENTERTAINMENT VISION SRL  considera in baza unor motive obiectiva ca prin plasarea comenzii urmariti un scop ilicit sau cauzator de prejudicii pentru aceasta;

 • oricare dintre Termenii şi condiţiile sau Politicile afisate pe Site nu au fost respectate de catre dumneavoastra.”

 

Politica de Livrare

Produsele ENTERTAINMENT VISION SRL  se ridica din cele 2 locatii situate in: Bucuresti Mall sau Afi Ploiesti dupa 24 de ore lucratoare de la efectuarea comenzii pe site-ul nostru.

 

Dreptul de Retragere

Clientul are dreptul de a se retrage din contract, fara a preciza motivele, in termen de 15 zile calendaristice, conform O.U.G. nr. 34/2014. Perioada de retragere expira dupa 15 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Client, intra in posesia fizica a produselor.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Clientul este obligat sa notifice ENTERTAINMENT VISION SRL  intentia sa de a returna produsele achizitionate prin trimiterea unui e-mail la: contact@rematch.ro, in termen de maximum 15 zile de la primirea produselor.

Inapoiem contravaloarea produsului, prin virament bancar, in cel mult 15 de zile de la data la care ne-ati comunicat decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul Contract.

Dreptul Clientului de a anula un Contract se aplica numai produselor care sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Nu se va efectua nicio rambursare daca produsul a fost folosit sau daca nu este in aceeasi conditie in care a fost livrat sau daca este deteriorat.

 

Politica de confidențialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, beconiariverside are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente. Sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.​